Naast woningbouw, utiliteitsbouw, stallenbouw, verbouw en renovatie, bent u bij Pepping en Meertens B.V. ook aan het juiste adres voor  o.a. bouwadvies (denk aan sterkteberekeningen en tekeningen), onderhoudswerken of levering van bouwmaterialen.

Geschiedenis

Bouwbedrijf Pepping & Meertens B.V. bestaat sinds 1870 en is door H. Meertens opgericht. In 2005 heeft de vijfde generatie zijn intrede gedaan in het bedrijf. De dagelijkse leiding is nu in handen van Gijs Meertens.

Voorheen was het bedrijf gevestigd aan de Menweg te Eexterveen en aan de Dorpsstraat te Zuidlaarderveen, waar tot 1980 het kantoor was gevestigd. Thans zijn we gevestigd aan de Dorpsstraat 74 – 76 te Eexterveen.

Brancheorganisaties

Bouwbedrijf Pepping & Meertens is aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap kwaliteit en betrouwbaarheid.

Pepping & Meertens is ook aangesloten bij de Noordelijke Vereniging Burgelijke & Utiliteitsbouw (N.V.B.U.) De NVBU behartigt de belangen van bouwbedrijven die werkzaam zijn op het vlak van de burgelijke- en utiliteitsbouw.

Verder zijn we ook aangesloten bij Fundeon. Fundeon zorgt  voor afstemming van onderwijs en bouwarbeidsmarkt, promotie en bevordering instroom en behoud van personeel, advisering leerbedrijven en werknemers. Daarmee draagt Fundeon bij verbetering van de kwaliteit van ons bouwbedrijf, maar ook aan bouwbedrijven in brede zin.